Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-tilburg.nl


  Helderzienden in Tilburg.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met helderziende Petrus   Ervaring van Pkinne met helderziende Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cleo
  Ervaring met helderziende Cleo
  Het is niet voor niets dat je moeilijk te bereiken bent, wat een topper ben jij. Alles wat je gezien hebt of verteld heeft zijn uitgekomen, vandaar dat ik steeds weer beroep doe op je adviezen. Geen gezeur of flauwe kul, altijd recht op de man/vrouw af. Als je haar nog niet gesproken hebt, dan moet je een keer proberen, zorg dat je goed zit, anders val je van je stoel af. Topper. Cleo.




Ervaring van V. met helderziende Cleo   Ervaring van V. met helderziende Cleo   Ervaring van V. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cleo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette met helderziende Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met helderziende Esterella   Ervaring van E. met helderziende Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maddy
  Ervaring met helderziende Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met helderziende Maddy   Ervaring van Jack met helderziende Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met helderziende Sanne   Ervaring van Sam met helderziende Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt voor je zuivere readings. je eerlijkheid en je oprechtheid. Alles wat je voorspeld komt uit altijd bij het juiste eind. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Gunter, mijn steun en toeverlaat haha, nee serieus, duidelijke antwoorden op vragen en altijd met veel feeling voor de situatie.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bhartie
  Ervaring met helderziende Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. met helderziende Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met helderziende Aurora   Ervaring van Esmeralda met helderziende Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Wouw Moniqeu wat ben jij super goed heb je meerdere keer aan de lijn gehad en telkens is het tot nu toe uit gekomen. tot op de dag wat u voorspelde echt een aan rader zal je zeker nog veel bellen. SUPERxx.




Ervaring van Jes met helderziende Monique   Ervaring van Jes met helderziende Monique   Ervaring van Jes geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. met helderziende Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met helderziende Monique   Ervaring van Helena met helderziende Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met helderziende Thaiis   Ervaring van Ria met helderziende Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen met helderziende Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met helderziende Mathilda   Ervaring van Nicol met helderziende Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met helderziende Sanne   Ervaring van Johanna met helderziende Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Hoe doe je dit toch, lang niet gesproken. en toch weet je wie ik ben. Hoef niets te zeggen, jij vertelt mij dingen , die je al heel lang geleden vertelde. Ik weet niet hoe je dat doet. Maar ik stond aan de vloer genageld. Gewoon ongelooflijk.




Ervaring van ´ongelooflijk´ met helderziende Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ met helderziende Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Danie
  Ervaring met helderziende Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met helderziende Danie   Ervaring van Ilse met helderziende Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met helderziende Lineke   Ervaring van H met helderziende Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  We wachten geduldig af, tot nu toe heeft Meine het altijd juist met zijn voorspellingen. Ik heb super veel vertrouwen in jou. Ik zal rustig blijven wat je me adviseert, ik hou je op de hoogte. Bel deze lieve man op en het komt uit alles wat hij ziet en voelt. Prachtig.




Ervaring van roos met helderziende Meine   Ervaring van roos met helderziende Meine   Ervaring van roos geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Heel goed medium. wow, ze is super goed in haar waarnemingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik zal je op de hoogte houden. Veel bewondering voor je kwaliteiten. Is het bellen zeker waard.
Liefs, Ram.




Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram met helderziende Qikyra   Ervaring van ram geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  sorry monique verbinding werd verbroken moest zo zijn denk ik. dank je wel voor je mooi uitleg. dankbaar voor de zon en de wereld liefs .g.




Ervaring van Geralda met helderziende Monique   Ervaring van Geralda met helderziende Monique   Ervaring van Geralda geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabriella
  Ervaring met helderziende Gabriella
  Gabriella gaf mij inzichten en goede raad. Wist zaken die ik niet hoefde in te brengen. Rustige vrouw en echt belangstellend.




Ervaring van jannigje met helderziende Gabriella   Ervaring van jannigje met helderziende Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N met helderziende Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.




Ervaring van Anoniem Y met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem Y met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem Y geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yasmin
  Ervaring met helderziende Yasmin
  Bedankt voor je reading. Mn minuten waren op dus ik viel net weg sorry. We spreken elkaar nu al een tijdje mbt P. Ik laat t nu even los maar wat je me meegeeft helpt enorm.

Dank je wel Yasmin.

Groetjes R (moeilijke naam je weet wel wie).




Ervaring van R met helderziende Yasmin   Ervaring van R met helderziende Yasmin   Ervaring van R geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, ik hoef niet veel te zeggen. Maar waauuww, je hebt mij wederom van mijn stoel geblazen. Weer voorspellingen uitgekomen ivm een reis, die in het water is gevallen door een enkel blessure die jij alleen zag. Ik bel je heeel snel weer op. Altijd de moeite waard. Dikke knuffel F en J.




Ervaring van FT met helderziende Cassandra   Ervaring van FT met helderziende Cassandra   Ervaring van FT geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met helderziende Qikyra   Ervaring van Mel met helderziende Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk , je bent verbazend goed .
Ik heb net een telefoongesprek gehad met deze dame en ze heeft me letterlijk van mijne stoel geblazen van verbazing , niet normaal , Ik heb 15 min met haar gebeld , ik heb amper iets gezegd en alles wat ze me vertelde klopte , ze zei me zelfs nog dingen die ik zelf nog niet wist en dat de puzzel in elkaar liet vallen , ongeloofelijk geen woorden voor. ze gaf me ook tips van hoe ik het probleem kon aanpakken en daar zit inderdaad waarheid in , ik ga haar raad zeker opvolgen .Anouk een echte topper ben jij , wij horen elkaar zeker nog terug .




Ervaring van A.S met helderziende Anouk   Ervaring van A.S met helderziende Anouk   Ervaring van A.S geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Richard . je bent echt Geweldig = )).
ik zat ff in een dip, waar je me zoo uithaalde . haha. ze praten echt niet over politiek. Groetjes van de Hooggevoelige .




Ervaring van Anoniem met helderziende Richard   Ervaring van Anoniem met helderziende Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  beste Gunter
Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek, zal blijven vechten, en geloven.
bel je snel weer als ik nieuws heb
vr gr Moeder Theresa.




Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bonny
  Ervaring met helderziende Bonny
  Bonny,

Prachtige dame met ervaring ben jij.
Jij weet echt waarover je spreekt.
Je hebt dingen bevestigd voor mij en daar had ik echt nood aan.
Ook kon jij overledenen aanvoelen. Bijzonder consult met jou.
Ik weet eigenijk zeker dat je gelijk krijgt in alles.
Bedankt lieve Bonny om mij door te geven dat mijn grootvader mij bijstaat. Hier kan ik mee aan de slag. Prachtdame ben je dus verdien je een reactie xxx.




Ervaring van Sarah met helderziende Bonny   Ervaring van Sarah met helderziende Bonny   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Poppy-Jo
  Ervaring met helderziende Poppy-Jo
  Lieve Poppy - Jo ,

Ik bel je al een geruime tijd , je blijft telkens bij je verhaal en dit komt dan ook telkens uit. Een warme dame die haar in elke situatie kan meeleven , een echt zonnetje qua persoonlijkheid , iemand die het steeds bij het rechte eind heeft . voor mij een Toppertje .
Veel liefs.




Ervaring van inge met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van inge met helderziende Poppy-Jo   Ervaring van inge geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-tilburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden