Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-tilburg.nl


  Helderzienden in Tilburg.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazalli de afgelopen tijd regelmatig gebeld na een relatiebreuk hij was de enigste die heel stellig en vast bij zijn voorspellingen bleef. Overigens hebben vele andere mediums hetzelfde voorspeld maar Gazalli sprak altijd vol overtuiging en dat overtuigde mij dan ook. Nu is er weer contact en hebben we elkaar ook al gezien wat jij dus voorspelde.




Ervaring van Annelies met helderziende Gazali   Ervaring van Annelies met helderziende Gazali   Ervaring van Annelies geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Mijn favoriet. Altijd superlief, geduldig, oordeelt nooit en stelt mij enorm gerust. Ik zou uren met jou kunnen praten. Hartelijk dank dat je er steeds voor mij bent en mij door een toch wat moeilijke periode heen sleept. Tot snel weer. Liefs F en J ( voetbal).




Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Je bent altijd mijn geruststellende engel, wordt er altijd rustig van. bel je vd week, je staat dan ook bij mn favorieten al 3 jaar lang.

Een beller die altijd gerustgesteld wordt.




Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R met helderziende Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Xandra
  Ervaring met helderziende Xandra
  Xandra is heel duidelijk en ziet direct de kern, goede uitleg ook. Xandra is voor mij de beste. xx M.




Ervaring van M met helderziende Xandra   Ervaring van M met helderziende Xandra   Ervaring van M geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Hope
  Ervaring met helderziende Hope
  Dank je wel voor alle weerstand en blokkades die je hebt weggenomen in de situatie met R. en F. Ik ga nu rustig afwachten wat de komende maanden gaan brengen. Ik heb voor mezelf alles gedaan wat mogelijk was. Mocht de situatie veranderd zijn, dan laat ik je dat zeker weten.




Ervaring van S. met helderziende Hope   Ervaring van S. met helderziende Hope   Ervaring van S. geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, je bent mijn rots in de branding. Ik wil je nogmaals bedanken voor wat je allemaal voor me betekend hebt. Woorden zijn eigenlijk hier in tekort. Voor al het geduld en vertrouwen. Je advies,voorspellingen en je luisterend oor. Dat houd me op de been. Je bent een Topper. Ik bel je weer snel. Liefs S.




Ervaring van s met helderziende Sharida   Ervaring van s met helderziende Sharida   Ervaring van s geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, de beste de fijnste de leukste de liefste de aller beste medium. xny.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Vandaag weer ns met Yoshua gebeld.
Hij wist wonderbaarlijk veel te vertellen over degene waarover ik belde en over onze 'relatie'. Fijn gesprek was het Yoshua. Thanks nogmaals.
Ik belde je over de andere R. met de foto's, denk dat je het dan wel weet. Tot gauw.




Ervaring van R met helderziende Yoshua   Ervaring van R met helderziende Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Lieve Adora, ik zeg het gewoon nog een keer: je bent een schat.
Voelde me zo onrustig, begon te twijfelen aan mijn eigen gevoel, maar jij kon dingen bevestigen en je rustige manier van praten heeft mij ook weer rustig gemaakt.
Je wist degene waar ik vragen overhad precies te omschrijven, zijn karakter, zijn handelen, maar ook waar zijn handelen op gebaseerd is. Er is me veel duidelijk geworden over mijn puppy. Hopelijk stopt hij snel met de benen te nemen;-)
Hartelijk dank. Ik ga je zeker vaker bellen. Je bent een aanrader.
Liefs.




Ervaring van N. met helderziende Adora   Ervaring van N. met helderziende Adora   Ervaring van N. geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Je voorspelling dat ik aangenomen zal worden bij de acteerschool in nyc is uitgekomen. Je bent een topper.




Ervaring van Nunu met helderziende Kiki   Ervaring van Nunu met helderziende Kiki   Ervaring van Nunu geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Lieve Cassandra, je had gelijk. Je zag een omgeving met veel activiteiten en .ja. Het is een gezellig centrum en het voelt er zo heerlijk. Vandaag getekend en binnenkort lekker over met m'n spulletjes. Je had het gewoon goed. Het is ook altijd een plezier om met je te praten en ik wil je bedanken voor je steun en geduld. Dikke knuffels van Viki.




Ervaring van Viktoria met helderziende Cassandra   Ervaring van Viktoria met helderziende Cassandra   Ervaring van Viktoria geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina Salina Salina. Je had het goed. De eerste keer dacht ik jammer maar je had gelijk en tweede keer had je weer gelijk. En nu. ben ik heeeeeel blij. Het goede nieuws kwam inderdaad donderdag en vandaag getekend.Dank je voor je geduld en steun. Een dikke dikke dikke knuffel en wederom bedankt.




Ervaring van Fayz met helderziende Salina   Ervaring van Fayz met helderziende Salina   Ervaring van Fayz geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende An
  Ervaring met helderziende An
  Super lieve dame , kwam snel to the point en bevestigde mijn gevoel .
Dank je wel An .




Ervaring van Xx met helderziende An   Ervaring van Xx met helderziende An   Ervaring van Xx geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Ontzettend leuk gesprek met Carola gehad. Ik vroeg om een open consult en eigenlijk was het heel positief. Carola, ik vind je een heel leuke vrouw, down to Earth en to the point. Heel erg bedankt en misschien tot bellens, je bent een topper.




Ervaring van Jolanda met helderziende Carola   Ervaring van Jolanda met helderziende Carola   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Sabine is zo lief en zuiver. Een vrouw met een hart van goud. Dingen die ze voorspeld zijn te plaatsen en ze spreekt de waarheid. Moeite waard om met deze Engel in contact te komen.

Gr. A.




Ervaring van Angela met helderziende Sabine   Ervaring van Angela met helderziende Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, ik bel je al een hele tijd, en wil al lang een reactie achter laten voor je, maar ik vind nog steeds de woorden niet om te omschrijven hoe uniek, zuiver en compleet je bent. Jij hebt de gouden voelsprieten en het gouden hart. Niet alleen kan je steeds de situatie heel duidelijk, correct en eerlijk omschrijven, je bent ook de coach die niemand ooit zal vergeten. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe goed je bent, maar ik hoop dat iedereen zichzelf het kostbare cadeau doet om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat jij mensen hun leven kan veranderen zoals er maar weinig kunnen. Ik ben na al die tijd nog steeds zeer dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en waar ik ben geraakt dankzij jou.
Veel liefs e xxx.




Ervaring van e. met helderziende Salina   Ervaring van e. met helderziende Salina   Ervaring van e. geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Lisa is iemand die heel goed kan luisteren, vriendelijk, correct en de voorspellingen komen uit. Bedankt Lisa vanwege Martine.




Ervaring van Martine met helderziende Lisa   Ervaring van Martine met helderziende Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kristal
  Ervaring met helderziende Kristal
  Wouw Kristal, ik was vanmorgen sprakeloos wat je allemaal wist te vertellen over de foto die ik je had doorgestuurd. Je zat er knal op en je zei dingen die je absoluut niet kon weten. Ik ben enorm verbaast van hoe goed je wel bent.




Ervaring van An met helderziende Kristal   Ervaring van An met helderziende Kristal   Ervaring van An geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bertt
  Ervaring met helderziende Bertt
  Lieve Bertt, ik wil even zeggen dat ik je echt goed vind. Ik heb mensen
gesproken maar jij had gelijk. Je draaide er niet omheen geen onnodige
informatie gewoon zoals het is. Informatie waar je wat aan hebt. Wat je
zei klopte ik stond echt versteld. Hoe je mijn beschreef en die van
mijn vriend. echt goed. Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld.Je gaf
mij ook weer die rust waar ik naar verlangde, ik hoop je gauw nog eens
te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. Heel erg bedankt en groetjes
van Ria xxx.




Ervaring van Ria met helderziende Bertt   Ervaring van Ria met helderziende Bertt   Ervaring van Ria geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Heel mooi medium. Niet te geloven haast wat zij door mocht krijgen over mij uit de tijd van mijn jeugd. Meisje met rood witte kraaltjes armband. Ik was flabbergasted. Wow. Top medium, zij kan echt concrete dingen zien en voelen. te gek. Dank voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Liefs.




Ervaring van RAM met helderziende Sandra   Ervaring van RAM met helderziende Sandra   Ervaring van RAM geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin wat ben je een goed luisterend oor en je advies is heel goed. Soms hard, maar met een doordenker. Je ziet hoeveel punten je hebt van mij en dat ben je waard tot de volgende keer X.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Lieve Tess, ik wil je bedanken voor je geduld en hulp van de afgelopen tijd van dat ik heb gebeld. Iedere keer vriendelijk en geduldig. Is fijn om met je te praten.




Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Heb je de laatste vaak gebeld en je blijft geduldig en vriendelijk. Wilde je bedanken voor je steun van de afgelopen tijd. Voor professionele hulp kan iedereen terecht bij Sid. Nu nog die krachtige man, ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Selma met helderziende Sid   Ervaring van Selma met helderziende Sid   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola je bent een schat van een vrouw. Krachtig medium, voelt goed in bij mensen en situatie's. Heb je de laatste vaak gebeld, altijd vriendelijk en geduldig. Raak met je voorspellingen, dan moet het haast zijn dat ik voor die krachtige man ga, ipv A ik hou je op de hoogte, je bent nog niet van me af.




Ervaring van Selma met helderziende Carola   Ervaring van Selma met helderziende Carola   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met helderziende Gunter   Ervaring van H. met helderziende Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wanneer je in alle eerlijkheid een correct consult wilt waar je werkelijk iets van leert en heldere juiste inzichten krijgt MOET je bij Gazali zijn.
Dank je wel voor ALLES, keer op keer.
Dankbaar dat ik je op 22/1 opnieuw mocht spreken. Excuses voor de enthousiaste hond op het einde.




Ervaring van E met helderziende Gazali   Ervaring van E met helderziende Gazali   Ervaring van E geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  lieve Adora, mijn vriendinnen hebben getekend zoals jij door kreeg je voorspelling is uit gekomen nu op naar alle andere voorspellingen van je ik heb vertrouwen in jou. Groet van loes uit nederland.




Ervaring van loes zanoni met helderziende Adora   Ervaring van loes zanoni met helderziende Adora   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Lieve Olga,

Dank omdat je altijd naast mij staat,
luistert naar al mijn zorgen,
Wijzend naar positieve dingen,
Elke dag weer een steun en toeverlaat voor mij en iedereen die jou belt, zoveel energie tijd en liefde geef jij aan mij en iedereen, je bent de beste medium die ik kan bedenken, we kunnen veel lachen samen en hebben diepe gesprekken jij bent steeds mijn lichtje als ik even niet meer schijn. zeker nu ik het zo moeilijk heb sleep, trek, duw jij mij er doorheen, ik hoop dat het goed komt dat waar wij elkaar elke dag over spreken. Liefs NY
En ik bel je ook vanuit het verre Amerika ook al zijn dat iets andere tijden we vinden elkaar altijd.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Al leek het er naar dat alles de andere kant ging uitlopen..je hield vast aan jou vaststelling, kon het haast niet meer geloven maar jou analyse was de juiste. Hartelijk bedankt om me te begeleiden in dingen los te laten en te vertrouwen op het gevoel. ADTP.




Ervaring van Pouchkine met helderziende Gazali   Ervaring van Pouchkine met helderziende Gazali   Ervaring van Pouchkine geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Hoi joke,

Al 1 voorspelling uitgekomen. Je zei die hoor je nog zelfs nu in januari nog en jawel hoor, Ik had het niet meer verwacht maar we gaan straks samen uit eten, topper dat de rest ook maar snel uitkomt. Dikke zoen je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem met helderziende Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Je voorspelling is weer uitgekomen.
Ik heb mijn examen gehaald.
Bedankt lieve Karine voor je hulp en steun.




Ervaring van S met helderziende Karine   Ervaring van S met helderziende Karine   Ervaring van S geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, je bent een lief zuiver medium en laat me elke keer verbaasd staan, soms heel confronterend maar eerlijk. Als je verrast wilt worden en je beter in je gevoel wilt zitten, raad ik haar zeker aan, zo lief eerlijk en zuiver.

Xxx Marley.




Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley met helderziende Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Sid is een consulent met een zeer hoge trilling en frequentie. Hij overziet moeiteloos het gehele spectrum van jouw ziel en verwoordt deze met een buitengewone precisie. Een van de meest zuivere mediums op deze lijn. Dank Sid voor je wijsheid..




Ervaring van Anja met helderziende Sid   Ervaring van Anja met helderziende Sid   Ervaring van Anja geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Lieve Monique, ik was in de war maar heb nu rust en kan ook dingen loslaten. Dank je wel voor je advies en voor je mooie reading erg zuiver. Ik bel je zeker terug. Liefs Kyra xx.




Ervaring van Kyra met helderziende Monique   Ervaring van Kyra met helderziende Monique   Ervaring van Kyra geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabrina.P
  Ervaring met helderziende Sabrina.P
  Lieve Sabrina. Je bent ontzettend goed in het beschrijven van personen, wat er in hun hoofd omgaat en hoe ze naar je toe staan. Ook hun bedoelingen en intenties beschrijf je tot in detail correct. Je hebt al ontzettend veel geholpen. Ik ben blij dat je me steeds liefdevol te woord staat, hoe vaak ik je ook opbel. Wat je ook beschrijft of voorspeld, het klopt altijd. Dank je wel.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Fanny met helderziende Sabrina.P   Ervaring van Fanny geplaatst op 21 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-tilburg.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden